Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Havn Antwerpen Nieuw Zuid / Nieuw Zuid Lanceert Havn Buurt Aan De Stroom / Grote raampartijen van vloer tot plafond brengen het daglicht tot diep in het hart van de leefruimtes.

Havn Antwerpen Nieuw Zuid / Nieuw Zuid Lanceert Havn Buurt Aan De Stroom / Grote raampartijen van vloer tot plafond brengen het daglicht tot diep in het hart van de leefruimtes.. De houten woontoren van 25 verdiepingen hoog krijgt de naam ban en zal bestaan uit 295 woonunits met uiteenlopend karakter. De duurzame nieuwe woonwijk aan de schelde. Nieuw zuid, de nieuwe, duurzame en slimme wijk langs de scheldekaaien, krijgt stilaan vorm. Håvn is ontworpen door johannes norlander, een meesterlijk architect die grote naam maakte in thuisland zweden. Deze wijk wordt gebouwd op een voormalig spoorwegemplacement en vormt voor de stad een uithangbord van duurzaamheid en slimme technieken.

Een nieuwe, duurzame én slimme wijk voor antwerpen. Iets meer naar het zuiden komt een paviljoen met een verhoogd uitkijkpunt over de schelde, een echte verblijfsplek. Architect norlander maakte grote naam in thuisland zweden. Håvn is ontworpen door johannes norlander, een meesterlijk architect die grote naam maakte in thuisland zweden. De duurzame nieuwe woonwijk aan de schelde.

Assistentieflats Archives Triple Living
Assistentieflats Archives Triple Living from www.triple-living.be
We betreden het gebouw en nemen de trap/lift naar de derde verdieping. De houten woontoren van 25 verdiepingen hoog krijgt de naam ban en zal bestaan uit 295 woonunits met uiteenlopend karakter. De groene setting van nieuw zuid en de lokroep van de stroom overtuigden norlander om voor het eerst buiten de grenzen van eigen land te ontwerpen. Håvn is ontworpen door johannes norlander, een meesterlijk architect die grote naam maakte in thuisland zweden. Met voldoende winkels, scholen, horeca en andere voorzieningen om de wijk en de buurt er rond levendig te maken. Het nieuw zuid langs de schelde is nog volop in ontwikkeling en wordt zonder twijfel de nieuwe place to be van antwerpen. .dit luxueuze appartement van ca 97 m², gelegen op de vierde verdieping van de recente nieuwbouwrealisatie the residence. We komen het appartement binnen in de inkomhal die ons toegang geeft tot elke ruimte.

De schelde voert de boventoon in zijn ontwerp, dat speelt met transparantie en licht.

Met een groot park en veel groen in het straatbeeld. Dit is de eerste keer dat hij in het buitenland werkt en hij werd verleid door de omgeving. Het woonblok havn, bijna klaar aan de michiel de braeystraat op nieuw zuid in antwerpen, pakt uit met een nieuwigheid: Het nieuw zuid langs de schelde is nog volop in ontwikkeling en wordt zonder twijfel de nieuwe place to be van antwerpen. 1 reviews | review toevoegen. Een levendige stadsbuurt met winkels, horeca, een park. Rondjes lopen met zicht op. Nieuw zuid is een visionaire stadsontwikkeling: Nieuw zuid wil een levendige buurt realiseren aan de kaaien in antwerpen, met een gevarieerd aanbod van residentieel wonen, winkels, kantoren, horeca en openbare voorzieningen. Håvn is ontworpen door johannes norlander, een meesterlijk architect die grote naam maakte in thuisland zweden. Het woonblok havn, bijna klaar aan de michiel de braeystraat op nieuw zuid in antwerpen, pakt uit met een nieuwigheid: Er komen niet alleen meer dan 2000 woningen bij tegen 2025. Op enkele meters van de schelde, langs de michel de braeystraat, staat håvn, naar een ontwerp van de zweedse architect johannes norlander.

De lokroep van de schelde en de groene, duurzame opzet van nieuw zuid, overtuigden johannes norlander om een gebouw te ontwerpen voor de nieuwe antwerpse stadsontwikkeling. In het zuidelijke deel wordt het paviljoen gekoppeld aan een waterbassin dat het park voorziet van water. Een nieuwe, duurzame én slimme wijk voor antwerpen. In het zuiden van antwerpen. Nieuw zuid is een visionaire.

Nieuw Zuid Lanceert Havn Buurt Aan De Stroom
Nieuw Zuid Lanceert Havn Buurt Aan De Stroom from www.buurtaandestroom.be
Iets meer naar het zuiden komt een paviljoen met een verhoogd uitkijkpunt over de schelde, een echte verblijfsplek. Op enkele meters van de schelde, langs de michel de braeystraat, staat håvn, naar een ontwerp van de zweedse architect johannes norlander. Scandinavische perfectie aan de schelde. De groene setting van nieuw zuid en de lokroep van de stroom overtuigden norlander om voor het eerst buiten de grenzen van eigen land te ontwerpen. Bouwheer triple living heeft er namelijk een heuse looppiste aangelegd op het dak van hun gebouw. Als je regelmatig door de straten van nieuw zuid wandelt, heb je ongetwijfeld gemerkt dat er weer een nieuw gebouw klaar is: Er komen niet alleen meer dan 2000 woningen bij tegen 2025. Google user (25/09/2017 22:19) wakker op zondag werd dit weekend live uitgezonden vanop nieuw zuid.

Met een groot park en veel groen in het straatbeeld.

Nieuw zuid antwerpen, antwerpen (stad) (antwerp, belgium). Rondjes lopen met zicht op. Håvn staat voor eenvoud, kwaliteit en tijdloosheid. Nieuw zuid, de nieuwe, duurzame en slimme wijk langs de scheldekaaien, krijgt stilaan vorm. 5,534 likes · 362 talking about this · 723 were here. Håvn is ontworpen door johannes norlander, een meesterlijk architect die grote naam maakte in thuisland zweden. Op enkele meters van de schelde, langs de michel de braeystraat, staat håvn, naar een ontwerp van de zweedse architect johannes norlander. We komen het appartement binnen in de inkomhal die ons toegang geeft tot elke ruimte. De lokroep van de schelde en de groene, duurzame opzet van nieuw zuid, overtuigden johannes norlander om een gebouw te ontwerpen voor de nieuwe antwerpse stadsontwikkeling. Voor nieuw zuid ontwerpt hij voor het eerst buiten de grenzen van eigen land. Met een groot park en veel groen in het straatbeeld. Het woonblok havn, bijna klaar aan de michiel de braeystraat op nieuw zuid in antwerpen, pakt uit met een nieuwigheid: Antwerps projectontwikkelaar triple living en de japanse grootmeester shigeru ban onthullen vandaag het ontwerp van het prestigieuze woonproject op het antwerpse nieuw zuid.

Met een groot park en veel groen in het straatbeeld. Het pand telt 22 prestigieuze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, uitzonderlijk veel licht en ruimte en een hoge afwerkingsgraad. Een nieuwe, duurzame én slimme wijk voor antwerpen. Nieuw zuid antwerpen lanceert håvn, scandinavische toparchitectuur aan de schelde. Håvn staat voor eenvoud, kwaliteit en tijdloosheid.

Antwerpen Nieuw Zuid Evr
Antwerpen Nieuw Zuid Evr from www.evr-architecten.be
De lokroep van de schelde en de groene, duurzame opzet van nieuw zuid, overtuigden johannes norlander om een gebouw te ontwerpen voor de nieuwe antwerpse stadsontwikkeling. Architect norlander maakte grote naam in thuisland zweden. De houten woontoren van 25 verdiepingen hoog krijgt de naam ban en zal bestaan uit 295 woonunits met uiteenlopend karakter. Het paviljoen centraal is bestemd voor het warmtenet van de wijk nieuw zuid. Als je regelmatig door de straten van nieuw zuid wandelt, heb je ongetwijfeld gemerkt dat er weer een nieuw gebouw klaar is: Nieuw zuid zorgt samen met de heraanleg van de gedempte zuiderdokken voor de vergroening van 't zuid. Håvn is ontworpen door johannes norlander, een meesterlijk architect die grote naam maakte in thuisland zweden. Met een groot park en veel groen in het straatbeeld.

Kom thuis in antwerpen bij de zwarte gietijzeren kookpotten vol vlaamse rabarber en troostende aroma's en herken de zachtzoete toets van vanille en kaneel.

Met een groot park en veel groen in het straatbeeld. Kom thuis in antwerpen bij de zwarte gietijzeren kookpotten vol vlaamse rabarber en troostende aroma's en herken de zachtzoete toets van vanille en kaneel. In het zuiden van antwerpen. Maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan projecten en woontypes op nieuw zuid. In het zuidelijke deel wordt het paviljoen gekoppeld aan een waterbassin dat het park voorziet van water. We betreden het gebouw en nemen de trap/lift naar de derde verdieping. Een levendige stadsbuurt met winkels, horeca, een park. Hier geniet u binnenkort van bijna 20.000 m² winkelruimte in een ecologisch en groen kader. Antwerps projectontwikkelaar triple living en de japanse grootmeester shigeru ban onthullen vandaag het ontwerp van het prestigieuze woonproject op het antwerpse nieuw zuid. De duurzame nieuwe woonwijk aan de schelde. Al voldoende verschenen hier, maar ze gaan een mooi zicht hebben vanaf hun stadsbos aan de schelde Antwerpen de bewoners van het nieuwe gebouw håvn in de antwerpse wijk nieuw zuid hebben geen excuus meer om niét te sporten. Op enkele meters van de schelde, langs de michel de braeystraat, staat håvn, naar een ontwerp van de zweedse architect johannes norlander.

De duurzame nieuwe woonwijk aan de schelde nieuw zuid antwerpen. Nieuw zuid is een visionaire stadsontwikkeling op.